Helgens eliteseriekamper

I helgen skal det spilles flere kamper i eliteserien som du kan se på bildet over. Ikke alle lag spiller, men det er mange kamper som vil bli utrolig spennende å følge!

Mange tøffe og viktige kamper

Spesielt spennende vil kampene til KFUM bli ettersom de til nå er ubeseiret. Men nå møter de tøff motstand i både Utleira og Hulløy Bodø. Utleira er på tabelltopp med seks seire på seks mulige. I jula sendte Futsalmagasinet spørsmål til KFUM med spørsmål om hvilke tanker de har om egne prestasjoner og hva de forventer ut sesongen. Morten Weråker svarte på vegne av KFUM.

“2. plass og ubeseiret må vi si oss fornøyde med til jul. Det blir en spennende siste halvdel av sesongen. Utleira er selvfølgelig favoritter nå, men alt er mulig med to oppgjør mot de igjen. Vi har ikke møtt noen av de tre andre lagene i toppen ennå, så det kommer mange tøffe og viktige kamper etter nyttår.”

Og de tøffe kampene for KFUM starter allerede i morgen kl. 17.00 i KFUM-hallen. Inngang er gratis skriver KFUM på sin Facebook. Jeg vil tro det også er gratis inngang når KFUM tar i mot Hulløy Bodø til kamp søndag kl. 13.00 i KFUM-hallen.

Det spilles også flere andre kamper – i Ladehallen, i Remmenhallen, i Rossvoll Flerbrukshall og Utleirahallen.

Godt nyttår til alle lag og masse lykke til ut sesongen!

Det er også kamper i blant annet 1.divisjon avdeling Telemark.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here