Foto: Futsalmagasinet

Resultater helgen 11-12. januar

Forrige helg var det en ny runde i Eliteserien og det ble spilt flere kamper av høy kvalitet! Det er blitt fredag allerede og det er ny runde i morgen, men vi må se raskt på kampene som ble spilt forrige helg.

Både Hulløy Bodø og Utleira dro til hovedstaden for å spille kamper mot KFUM og Fredrikshald. Både Utleira og Hulløy Bodø vant begge sine kamper og fikk med seg 6 poeng hjem – og ligger med det på henholdsvis 1. og 2. plass på tabellen. Det betyr også at Fredrikshald og KFUM begge gikk på to tap denne runden. KFUM som før runden var ubeseiret.

Kampreferat fra kampen mellom KFUM og Utleira kan du lese her.

Noe som også er verdt å legge merke til er at Sjarmtrollan virkelig har funnet formen og tar to sterke seire denne helgen. Vesterålen har også funnet ut hvordan de skal vinne og tar to seire.

For å oppsummere vant Utleira, Hulløy Bodø, Sjarmtrollan og Vesterålen sine kamper, mens Fredrikshald, KFUM, Freidig og Ranheim gikk på tap.

På tabellen ligger Utleira på topp med imponerende 24 poeng av 24 mulige.

Hulløy Bodø har også vært meget sterke i årets sesong og har kun gått glipp av tre poeng – tapet mot Utleira. I morgen får de mulighet til å ta revansj og komme a poeng med Utleira (hvis de vinner mot Utleira).

KFUM ligger på en tredje plass til tross for to tap forrige helg, men de har to kamper flere spilt enn Sjarmtrollan som ligger poenget bak. Vesterålen ligger på 5. plass med 12 poeng. Under dem er det veldig jevnt med fire lag på 9, 7, 7, og 5 poeng. OSI ligger nå på bunn av tabellen med 3 poeng, men som du kan lese her, har de stor tro på å skaffe flere poeng i 2020.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here