Allerede i morgen blir det nye muligheter å skaffe seg poeng. For noen har 2020 allerede startet med en god poengfangst, men det for andre har vært to tap så langt i 2020. For noen lag er det faktisk også første mulighet for å skaffe seg poeng i og med at de ikke spilte forrige runde.

Rask gjennomgang av runde 5 kan du lese her.

Toppkamp blir vist på nett!

En kamp som det er verdt å legge litt ekstra vekt på denne helgen er toppkampen mellom Hulløy Bodø og Utleira. Det er 1.plass mot 2.plass. Utleira har vunnet alle kampene sine – Hulløy Bodø står med ett tap og det var mot nettopp Utleira på bortebane. Nå har Hulløy Bodø hjemmebane og er klare til å slå tilbake!

Denne kampen vil bli vist av Avisa Nordland. De kommer til å ha flere kameraer under hele kampen, og skal også ha kamera på indre bane ved time out. Det er hentet inn en ekstra mann slik at gjennomføringen av produksjonen til kampen skal bli så bra som mulig. Det kan også være at de kommer til å ha studio med gjester før kampstart søndag kl. 15.00.

Vel verdt å se to av norges beste futsallag spille mot hverandre!

I tillegg til denne kampen er det flere andre kamper – sjekk på bildet over hvilken hall og når kampene spilles.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here