Foto: Morten Ravlo.

Som skrevet på fredag så skulle Norge spille kvalikk-kamper i Nord-Makedonia helgen som var. De skulle møte Wales og Nord-Makedonia og kjempe om en plass i hovedrunden sammen med vinnere av playoffkamper som involverer 9 gruppetoere og de 5 beste treerne. Norge er altså nå kvalifisert for “home- and-away UEFA Futsal EURO 2022 qualifying group stage” som er siste steget før EM skal spilles i 2022.

Nå er kampene spilt og Norge kan juble av full hals etter to sterke seire!

Første kamp var mot Wales på fredag – denne endte hele 7-2 til Norge. Du kan lese mer om denne kampen her.

Andre kamp ble en gruppefinale mot vertsnasjonene Nord-Makedonia. Til pause var stillingen 1-0 til Nord-Makedonia, men de norske spillerne klarte å snu kampen i 2. omgang. I slutten av kampen, da stillingen var 1-1, spilte Nord-Makedonia power-play – noe som gjorde at da Kenneth Rakvaag reddet avslutningen kunne han sette ballen i åpent mål og bli matchvinner. Dette målet kan man se på instagrammen til Kenneth: kenito_futsal. Du kan lese mer om kampen her.

Dette er en fantastisk prestasjon av de norske gutta og landslagstreneren er også meget stolt av prestasjonen. Dette la han ut på instagram etter kampen mot Nord-Makedonia.

Dette la landslagstrener Silvio Crisari ut på Instagram-story etter kampslutt.

Futsalmagasinet vil gratulere hele det norske landslaget.

Bilde av det norske landslaget i Nord-Makedonia.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here