Bildet er tatt i kampen mellom Utleira og KFUM av Fotolars.

Det er fire lag som skiller seg klart ut i årets eliteserie – Utleira, Sjarmtrollan, Hulløy Bodø og Vesterålen. I tillegg kan vi nevne at KFUM ligger på en 5.plass 10 poeng over 6.plassen.

Gjenværende kamper for topp-4-lagene:

Utleira:
– Sjarmtrollan, Vesterålen, Freidig Sandefjord og OSI Futsal.

Sjarmtrollan:
– Utleira, Hulløy Bodø, Hulløy Bodø, KFUM og Fredrikshald.

Hulløy Bodø:
– Vesterålen, Sjarmtrollan, Sjarmtrollan, OSI Futsal og Sandefjord.

Vesterålen:
– Hulløy Bodø, Utleira, Fredrikshald og KFUM

Her kan du se hvordan den øverste halvdelen av tabellen ser ut per 12.02.2020
Hentet fra fotball.no

De tre øverste lagene – Utleira, Sjarmtrollan og Hulløy Bodø – har alle spilt 13 kamper og står med henholdsvis 37, 34 og 32 poeng. Like bak med 30 poeng på 14 kamper finner vi Vesterålen. Det er altså lite som skiller lagene i toppen når det nå gjenstår 5 og 4 kamper for topplagene. Og som det ikke var nok spennende fra før så skal det spilles flere såkalte 6-poengskamper! Kommende helg spilles følgende kamper:

Kamper runde 9 i eliteserien

Det er verdt å ta en ekstra titt på Sjarmtrollan – Utleira og Vesterålen – Hulløy Bodø som begge spilles på fredag. På lørdag spiller Sjarmtrollan – Hulløy Bodø og Vesterålen – Utleira. Dette blir uten tvil en helg som kan bli avgjørende, men det kan også gjøre det enda jevnere i topp.

Uten å spekulere for mye i hvordan kampene kommer til å ende er det ingen tvil om at dette er særdeles viktige kamper for alle fire lagene! Faktisk kan det bli to lag på 37, ett på 36 og ett på 35 – hvis kampene går slik at det skal bli jevnest mulig. Utleira har også mulighet til å rykke litt i fra med seier i sine kamper.


Det er liten tvil om at spenningen fortsatt er til stede i årets eliteserie og at det ikke er tvil om at kampene i helgen er verdt å få med seg! Møt opp i hall eller se på nett – linker til hvor kampene vises skal komme på facebook-siden til Futsalmagasinet.

Det er også spenning i motsatt ende av tabellen – dette kommer det artikkel om i morgen.

Her ser vi lagene som kjemper mot nedrykk.

KFUM som ligger på 5.plass har en 10-poengs luke ned til Fredrikshald, men har også en 7 poengs luke opp til Vesterålen på 4. plass, og er dermed ikke med i kampen om medalje eller kampen mot nedrykk.

Trenger du noe sportstøy privat eller for ditt idrettslag så er det mulig å ta kontakt så kan vi se om vi i Futsalmagasinet kan hjelpe deg!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here