Foto: Fotolars. Bildet er tatt i kampen mellom Utleira og Bodø Hulløy
Slik ser tabellen ut per 21.02.2020. Tabellen er tatt fra fotball.no

Som vi kan se ut i fra tabellen har Utleira en luke på ni poeng ned til andreplassen med to kamper igjen å spille. Sjarmtrollan har tre kamper igjen og kan dermed ta igjen Utleira hvis alt går deres vei. Men ser vi på Utleira sin sesong er det absolutt ingenting som tyder på at de skal gi fra seg poeng. Utleira trenger bare 1 poeng på sine to siste kamper for å sikre gullet.

Gullet kan også bli sikret allerede 23. februar, hvis Sjarmtrollan avgir poeng borte hot Hulløy Bodø.

Utleira står med 15 seire og en uavgjort i årets sesong og møter to lag som har slitt mye i årets sesong; Sandefjord og OSI Futsal. Det må være mulig å forvente at Utleira tar 6 poeng etter disse spillerne og vil da avslutte på imponerende 52 poeng av 54 mulige! Hvem som tar 2.- og 3.-plassene er litt mer åpent, men det er tre lag som kjemper om plassene: Sjarmtrollan, Vesterålen og Hulløy Bodø.

Ser vi i motsatt ende av tabellen finner vi OSI. De har slitt i årets sesong, men klarte å få seg en seier forrige runde når de vant 9-4 borte mot Ranheim. Dette gjør at de fortsatt har mulighet til å klatre på tabellen. Det skal dog en god del til da de møter tøff motstand i Hulløy Bodø og Utleira. De har også en kamp mot Sandefjord som kan vise seg å bli avgjørende. Sandefjord har også kamper mot Hulløy Bodø og Utleira. Ranheim har bare en kamp igjen – mot Freidig, men Ranheim har -53 i målforskjell mot Sandefjord sine -13.

Det er fortsatt muligheter for både OSI og Ranheim å komme seg over nedrykksstreken, men det ser tungt ut og sannsynligheten for at de rykker ned sesongen etter opprykket er stor.

Vil du lese hva jeg skrev før forrige helg runde angående kampen i topp og kampen i bunn trykk på linkene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here