Bilde: KFUM. Har du bilder fra årets sesong? Ta gjerne kontakt.

Å investere i idrett er noe som vokser med hver dag som går. I dag kan du også finne odds på futsal, og faktum er at flere og flere store selskaper velger å gå inn i futsalens verden.

Årets eliteserie er ferdigspilt og vi ønsker å gratulere Utleira med seriegullet. Det har vært en sesong hvor det har blitt ny poengrekord i eliteserien med 52 poeng. Det er også flere andre lag som har blitt betydelig bedre på parketten. I tillegg til dette har også Norge sitt landslag i futsal prestert bra. Det kan altså se ut som at det skjer en utvikling i norsk futsal – både på klubbnivå og landslag. 

Denne utviklingen kan fort spre seg til flere plattformer og spillselskaper kan begynne å sette odds på futsal.

Det å investere i idrett er noe som vokser for hver dag som går. Man trenger ikke å lete lenger enn til Sverige for å finne odds på futsal. Faktumet er at flere og flere store selskaper velger å sette odds på futsal. Det kan se ut som det ikke er lenge til dette blir tilfellet i Norge også!

Ser vi til Sverige gjør også utviklingen av sporten at flere og flere har blitt interessert i å spille på kampene. Det samme gjør spillselskapene, som i økende grad velger å hente futsal-kamper internasjonalt. Igjen med Sverige som eksempel kan man finne odds av ulike slag. Der er det odds på hvem som vinner gullet i en hel sesong, odds på vinner av en kamp, resultater, over- og under-spill og målscorere.

Hvis du er ute etter det som passer deg best, er det en klar fordel å sjekke ut de omfattende omtalene hos NorgeCasino.com. Der blir du guidet til å finne det beste for deg.

Nå får laget tid til å forberede seg til neste sesong – som sannsynligvis og forhåpentligvis blir enda bedre!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here