Lagbilde av Oldenborg etter kampen mot VIF 2. Noen supportere slengte seg med på bildet.

Satser dere på opprykk?

  • Absolutt!

Det var altså ingen tvil. Allerede før sesongen startet var målet klart: de gikk for opprykk andre år på rad.

Gratulasjon fra Erling Braut Haaland

Men før vi ser på årets sesong kan vi gå raskt tilbake til 2018 da Oldenborg spilte sin første kamp.

Kampen ble spilt mot Bygdø Monolitten i 3.divisjon avdeling Oslo. 14-0 ble resultatet og allerede da var det liten tvil om hva gutta i blått satset på! De skulle opp i divisjonene. Første sesong endte med opprykk, noe som ble lagt merke til av blant annet Erling Braut Haaland, Rune Almenning Jarstein, Mads Hansen og Christian Paasche. Disse og flere sendte sine gratulasjoner med opprykket. Tror du meg ikke? Da er det bare å sjekke instagrammen til Oldenborgfutsal – det er vel verdt det! Både på instagram og på Facebook legger Oldenborg ut mye bra og morsomt innhold!

Pokalen som viser at Oldenborg ble seriemester i 3.divisjon menn

Playoff 26. september

Ettersom det ble opprykk første sesong spilte de sesongen som gikk i 2.divisjon avdeling Oslo. Etter første serierunde ga Oldenborg denne tilbakemeldingen til Futsalmagasinet:

“Det er skikkelig deilig å være i gang igjen! Det å starte med 6/6 poeng på de to første kampene er skikkelig deilig! Vi har stor tropp idag og bruker innbytterene riktig! FIkk en litt dum start mot Vålerenga 2, men godt å få kontroll på kampene igjen og ende opp med å skåre 4 mål. Vinnerviljen fra ifjor er fortsatt i gutta.

Målet er å stadig utvikle oss. Vi tar kamp for kamo, og mener at vi er i stand til vinne hver eneste kamp om vi er på vårt beste”

Utviklingen ser ikke ut til å ha vært noe problem, for Oldenborg er klare for å spille playoff 26. september (utsatt pga. corona. Skulle egentlig blitt spilt i mars.). Her møter Oldenborg futsal lagene Nordre Follo og Sørumsand. To av tre lag rykker opp til 1.divisjon.

Gjennomføringen av playoffen til 1.divisjon går ganske sikkert som vanlig, det er mer usikkert med playoffen til Eliteserien. Mer om det kan du lese her.

“Oldenborg er en gjeng med herlige gutter som elsker å leke med ball. Setter alltid god stemning øverst på prioriteringslista!”

Lagleder Endre Vignes

Er det lag i Oslo-området som er interessert i å ha treningskamper mot Oldenborg er det bare å ta kontakt på Oldenborg Futsal sin Facebookside eller direkte til lagleder Endre Vignes.

Har du husket sjekke instagrammen til Oldenborgfutsal? Hvis ikke er det bare å gjøre det for å få litt latter og glede i hverdagen!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here